Praha.cz

 
Volný čas
Atmosféru Klondiku můžete zažít v pražské zoo
Úterý, 08. červenec 2014 06:04
Atmosféru Klondiku můžete zažít v pražské zoo

Chcete se cítit jako pravý zlatokop, který pokouší své štěstí na Divokém Západě? Do atmosféry u zlatonosné řeky Klondike se přenesete v pražské zoo! Vyzkoušíte si rýžování zlata, s napětím budete prohlížet svou rýžovací pánev a každý záblesk vás dokonale rozechvěje! Je to zlato nebo není? Léto fandí dobrodružství, přidejte se i vy! Ti nejšikovnější mohou vyhrát dokonce skutečnou rýžovací pánev a další ceny!

Celý článek...
 
V Radotíně je nové přírodní koupaliště, čistá voda bez chemie
Sobota, 05. červenec 2014 06:17
Koupaliště Radotín

Na levém břehu Berounky vybudovala Městská část Praha 16 společně s Hlavním městem Prahou jako investorem přírodní koupaliště. Oblast nedaleko radotínské školy, kde se dříve nacházela problematická čistička odpadních vod, tak získala zcela novou tvář.

Celý článek...
 
Landscape festival oživuje prostory Nákladového nádraží Žižkov
Pondělí, 30. červen 2014 06:56
Landscape festival

V Praze se koná nový festival Landscape Praha, který se věnuje krajinářské architektuře. Při této příležitosti pořadatelé festivalu oživují na letní měsíce lokalitu kulturní památky Nákladové nádraží Žižkov, kde se konají výstavy, přednášky a další umělecké akce. Hlavní náplní je představení projektů, které ukazují, jak oživit naše prostředí.

Celý článek...
 
Tipy na víkend 27. – 29. 06. 2014
Čtvrtek, 26. červen 2014 23:20
Tipy na víkend 27. – 29. 06. 2014

Mílovými kroky se blíží konec školního roku. Děti zítra přinesou vysvědčení a budou před nimi dva překrásné volné měsíce letních prázdnin. Jaký jim připravíte první prázdninový víkend? Strávíte jej společně někde v přírodě, na koupališti či na nějaké jiné zajímavé akci? Užijete si volné dny spolu podle vlastních představ? Hledáte nějaké tipy, kam vyrazit? V následujícím textu jich pár nabízíme! Vybírejte!

Celý článek...
 
Vyšehradští včelaříci budou stáčet med na střeše Centra Chodov. Ochutnáte?
Čtvrtek, 26. červen 2014 22:39
Vyšehradští včelaříci budou stáčet med na střeše Centra Chodov. Ochutnáte?

Na střeše Centra Chodov se chystá velká akce – stáčení medu. Členové kroužku Vyšehradští včelaříci plánují stočit okolo 60 kilogramů. Na Medobraní se můžete přijít podívat v pondělí 30. června. Kromě zajímavého sledování včelařů přímo při práci budete mít možnost také ochutnat sladký med přímo od včeliček.

Celý článek...
 
Dnes PesFest – zábava pro celou rodinu!
Neděle, 22. červen 2014 08:12
Dnes PesFest – zábava pro celou rodinu!

Nevíte, co dneska podniknete? Neděle před vámi a plány žádné? Co takhle vyrazit za zábavou na PesFest! V Parku Družby na Pankráci se na vás těší pořadatelé i psi všech ras a velikostí. 2. ročník PesFestu je totiž právě dnes! PesFest pořádá městská část Praha 4, jejími hlavními partnery jsou Nadace na ochranu zvířat a časopis Haf a Mňau. Tak co, vyrazíte?

Celý článek...
 


Strana 41 z 58