Praha.cz

 
Volný čas
Vstupné do Müllerovy vily za polovinu
Sobota, 08. březen 2014 15:00
 Vstupné do Müllerovy vily za polovinu

Vila Milady a Františka Müllerových v Praze (1928–30) představuje chef-d'oeuvre světové architektonické avantgardy. Ještě do 16. března 2014 si můžete přijít prohlédnout interiér, exteriér i zahradu Müllerovy vily v Praze za poloviční vstupné. Na prohlídku se musíte předem objednat. Vila se nachází ve správě Muzea hlavního města Prahy.

Celý článek...
 
Tipy na víkendové akce v Praze 7. 3. - 9. 3. 2014
Čtvrtek, 06. březen 2014 22:42
Praha

Víte, že o sobotu budeme slavit Mezinárodní den žen? Oslavit jej můžete, např., v Muzeu gastronomie. S dětmi se rozhodně vydejte do zoo a navštivte výběh s levharty mandžuskými! Pobavíte se vy i vaše ratolesti. Milovníci operního zpěvu si jistě nenechají ujít Annu Netrebko v Kině Radotín, sportovci se mohou proběhnout na Pečecké desítce - Memoriálu Jardy Kvačka. Jemnou krásu orchidejí můžete obdivovat v botanické zahradě. Vybrali jste si už z naší nabídky? Nebo máte svůj plán? Rozhodně vám přejeme, abyste si nadcházející víkend užili podle svých představ.

Celý článek...
 
V sobotu začíná tradiční Matějská pouť!
Pátek, 28. únor 2014 18:22
Matějská pouť

V sobotu začne na pražském Výstavišti tradiční Matějská pouť. Návštěvníci si mohou vybírat ze 120 atrakcí. Jsou mezi nimi i tři desítky zařízení pro malé děti do deseti let, starší a odvážnější si užijí adrenalin na velkých technických zařízeních či na horské dráze. Chybět nebudou ani tradiční atrakce, jako je lochneska, střelnice či ruské kolo.

Celý článek...
 
Tipy na víkendové akce v Praze 28. 2. - 2. 3. 2014
Čtvrtek, 27. únor 2014 11:21
Foto z  festivalu MENE TEKEL

Jaro už pomalu ťuká na dveře a zdá se, že před sebou máme další pěkný víkend. Byla by škoda nevyužít jej k zábavě nebo poučení! S dětmi se zcela určitě vydejte na Matějskou pouť, protože ta jejich radost prostě bude stát za to! Zváni jste ale také na závody chrtů, do divadla nebo na některou z akcí festivalu MENE TEKEL. Nechybí ani nabídka pro gurmány – domácí zabijačka v pivovaru Strahov je tím pravým lákadlem právě pro ně. Ať už si vyberete z naší nabídky nebo vyrazíte někam úplně jinam, přejeme vám krásný víkend plný zážitků a dobré nálady.

Celý článek...
 
Jules Verne bude hostem v Centru Černý Most
Úterý, 25. únor 2014 16:26
Jules Verne bude hostem v Centru Černý Most

Centrum Černý most připravilo pro své návštěvníky unikátní výstavu inspirovanou dílem a vynálezy Julese Verna. Výstava je v České republice poprvé. Milovníci „verneovek“ se mají opravdu na co těšit! Výstava bude přístupná zdarma v prostorách Centra Černý Most po celý měsíc březen. O víkendech doplní vystavované exponáty zajímavý program, který jistě pobaví velké i malé návštěvníky.

Celý článek...
 
Tipy na víkendové akce v Praze 21. - 23. 2. 2014
Čtvrtek, 20. únor 2014 00:00
DOPLNIT POPIS OBRÁZKU

Během nadcházejícího víkendu máte v Praze tolik možností zúčastnit se zajímavých akcí, že ani nebudete vědět, pro kterou z nich se rozhodnout dřív! Milovníci španělštiny, španělské kultury a temperamentu se určitě vydají na Festival španělsky mluvících filmů, romantické duše se zaposlouchají do zvuků ve skleníku Fata Morgana a za doprovodu vůní tropických rostlin a zajímavého osvětlení se přenesou do tropického pralesa. Veselit se můžete na akcích Carnevale Praga. A cestovatelé si rozhodně nenechají ujít Veletrh cestovního ruchu. Labužníky jistě potěší přednáška o čokoládě či sklenička dobrého vína z jižní Moravy. Tak vybírejte!

Celý článek...
 


Strana 49 z 58